Четири нишке школе добиле донацију компаније Zumtobel Group-боље осветљене фискултурне сале

Да је сарадња Града Ниша-Канцеларије за локални економски развој и пројекте и компаније Zumtobel Group и више него добра од тренутка када је „Мерцедес у индустрији осветљења“, аустријски Zumtobel започео изградњу своје прве фабрике у Србији, сведочи и чињеница да је ова компанија, у више наврата, показала да је истински партнер Града и да се локална самоуправа на њу може ослонити онда када је потребно.

Захваљујући овој компанији четири нишке школе: Гимназије Бора Станковић и Светозар Марковић, као и Основне школе Вожд Карађорђе и Душан Радовић имају савремено, лед осветљење у својим фискултурним салама-донација Zumtobel-a. Ова компанија поклонила је инсталације и поставку нових рефлектора и сијалица у салама у којима се изводи настава из предмета Физичко васпитање, али које често служе и као место одржавања свих школских манифестација.

Канцеларија за локални економски развој и пројекте Града Ниша захваљује својим пријатељима и партнерима из компаније Zumtobel Group на значајној донацији, али и на томе што помно прате које су потребе локалне самоуправе и спремни су да помогну. Град Ниш-Канцеларија за локални развој и пројекте изузетно цени висок степен друштвене одговорности коју показујете, уверена да ће се овакви и слични хумани подухвати ваше компаније наставити и у наредном периоду.

Инвестирате у Нишу?

КЛЕРП - ваша адреса за инвестиције.