Četiri niške škole dobile donaciju kompanije Zumtobel Group-bolje osvetljene fiskulturne sale

Da je saradnja Grada Niša-Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj i projekte i kompanije Zumtobel Group i više nego dobra od trenutka kada je „Mercedes u industriji osvetljenja“, austrijski Zumtobel započeo izgradnju svoje prve fabrike u Srbiji, svedoči i činjenica da je ova kompanija, u više navrata, pokazala da je istinski partner Grada i da se lokalna samouprava na nju može osloniti onda kada je potrebno.

Zahvaljujući ovoj kompaniji četiri niške škole: Gimnazije Bora Stanković i Svetozar Marković, kao i Osnovne škole Vožd Karađorđe i Dušan Radović imaju savremeno, led osvetljenje u svojim fiskulturnim salama-donacija Zumtobel-a. Ova kompanija poklonila je instalacije i postavku novih reflektora i sijalica u salama u kojima se izvodi nastava iz predmeta Fizičko vaspitanje, ali koje često služe i kao mesto održavanja svih školskih manifestacija.

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj i projekte Grada Niša zahvaljuje svojim prijateljima i partnerima iz kompanije Zumtobel Group na značajnoj donaciji, ali i na tome što pomno prate koje su potrebe lokalne samouprave i spremni su da pomognu. Grad Niš-Kancelarija za lokalni razvoj i projekte izuzetno ceni visok stepen društvene odgovornosti koju pokazujete, uverena da će se ovakvi i slični humani poduhvati vaše kompanije nastaviti i u narednom periodu.

Investirate u Nišu?

KLERP - vaša adresa za investicije.