window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-86299064-16'); Општи услови коришћења сајта и политика приватности података - Kler

Општи услови коришћења сајта и политика приватности података

Овај сајт је у власништву Канцеларије за локални економски развој и пројекте Града Ниша. Коришћење сајта подлеже правилима и условима коришћења. Молимо вас да се упознате са правилима и условима коришћења сајта, јер ће се сматрати да сте коришћењем сајта иста прочитали и прихватили. Уколико не прихватате услове и правила коришћења сајта, молимо вас да сајт не користите.

САДРЖАЈ САЈТА

Овај сајт и његови делови имају информативну сврху, власник сајта даје гаранције за тачност, применљивост и комплетност информација. Канцеларија за локални економски развој Града Ниша може да мења садржај на овом сајту у било које време и без претходног упозорења.

ЛИНКОВИ НА ДРУГЕ САЈТОВЕ

Линкови садржани на сајту који воде на друге сајтове су приказани искључиво због погодности за вас. Канцеларија за локални економски развој не контролише садржај на овим сајтовима и није одговорна за било који од тих сајтова или њихове садржаје. Канцелаарија не пружа никакве гаранције и не прихвата обавезе у вези са овим сајтовима или било којим информацијама које се тамо могу наћи, или са резултатима који су последица њихове употребе. Садржају са других сајтова на које воде линкови нашег сајта приступате на сопствену одговорност.

Политика приватности података

Канцеларија за локални економски развој поштује приватност сваког посетиоца сајта.

Сајт користи „колачиће“ да би нам помогао да персонализујемо Ваше искуство на мрежи.