window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-86299064-16'); Зашто Ниш - Kler

Зашто Ниш

Ниш, велико место светске историје, данас је лидер економског развоја југоисточне Србије и заједница људи који су посвећени његовом даљем напретку и који одговорно граде будућност за генерације које долазе. У томе се огледа величина и снага нашег Ниша, једног од најстаријих градова на Балкану и капије Истока и Запада. Ниш је данас носилац индустријског и привредног развоја, регионални, административни, образовни, здравствени, културни и спортски центар региона Југоисточне Србије.

Европска раскрсница

Смештен у нишкој котлини уз ушће Нишаве у Јужну Мораву, Ниш се налази на раскрсници најважнијих балканских и европских саобраћајних праваца.

University of Nis

Образовни потенцијали

Квалитет интелектуалног капацитета у Нишу базиран је на систему едукације који даје високо образоване људе у готово свим областима и посебно високо едуковани кадар у области техничких наука и компјутерских технологија.

Квалитет живота

Један од најстаријих градова на Балкану и Европи, Ниш је последњих година све чешћа дестинација страним и домаћим туристима који желе да уживају у свим лепотама које град пружа.

Инвестирате у Нишу?

КЛЕР - ваша адреса за инвестиције.