Zašto Niš

Niš, veliko mesto svetske istorije, danas je lider ekonomskog razvoja jugoistočne Srbije i zajednica ljudi koji su posvećeni njegovom daljem napretku i koji odgovorno grade budućnost za generacije koje dolaze. U tome se ogleda veličina i snaga našeg Niša, jednog od najstarijih gradova na Balkanu i kapije Istoka i Zapada. Niš je danas nosilac industrijskog i privrednog razvoja, regionalni, administrativni, obrazovni, zdravstveni, kulturni i sportski centar regiona Jugoistočne Srbije.

Evropska raskrsnica

Smešten u niškoj kotlini uz ušće Nišave u Južnu Moravu, Niš se nalazi na raskrsnici najvažnijih balkanskih i evropskih saobraćajnih pravaca.

Obrazovni potencijali

Кvalitet intelektualnog kapitala u Nišu baziran je na sistemu edukacije koji daje visoko obrazovane ljude u gotovo svim oblastima i posebno visoko edukovani kadar u oblasti tehničkih nauka i komjuterskih tehnologija.

Kvalitet života

Jedan od najstarijih gradova na Balkanu i Evropi, Niš je poslednjih godina sve češća destinacija stranim i domaćim turistima koji žele da uživaju u svim lepotama koje grad pruža.

Investirate u Nišu?

KLER - vaša adresa za investicije.