Opšti uslovi korišćenja sajta i politika privatnosti podataka

Ovaj sajt je u vlasništvu Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj Grada Niša. Korišćenje sajta podleže pravilima i uslovima korišćenja. Molimo vas da se upoznate sa pravilima i uslovima korišćenja sajta, jer će se smatrati da ste korišćenjem sajta ista pročitali i prihvatili. Ukoliko ne prihvatate uslove i pravila korišćenja sajta, molimo vas da sajt ne koristite.

SADRŽAJ SAJTA

Ovaj sajt i njegovi delovi imaju informativnu svrhu, vlasnik sajta daje garancije za tačnost, primenljivost i kompletnost informacija. Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj Grada Niša može da menja sadržaj na ovom sajtu u bilo koje vreme i bez prethodnog upozorenja.

LINKOVI NA DRUGE SAJTOVE

Linkovi sadržani na sajtu koji vode na druge sajtove su prikazani isključivo zbog pogodnosti za vas. Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj ne kontroliše sadržaj na ovim sajtovima i nije odgovorna za bilo koji od tih sajtova ili njihove sadržaje. Kancelaarija ne pruža nikakve garancije i ne prihvata obaveze u vezi sa ovim sajtovima ili bilo kojim informacijama koje se tamo mogu naći, ili sa rezultatima koji su posledica njihove upotrebe. Sadržaju sa drugih sajtova na koje vode linkovi našeg sajta pristupate na sopstvenu odgovornost.

Politika privatnosti podataka

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj poštuje privatnost svakog posetioca sajta.

Sajt koristi “kolačiće” da bi nam pomogao da personalizujemo Vaše iskustvo na mreži.