window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-86299064-16'); Јавни позив у форми изазова за иновације у области циркуларне економије - Kler

Јавни позив у форми изазова за иновације у области циркуларне економије

Поштовани,

Обавештавамо вас да су Програм Уједињених нација за развој (УНДП) и Министарство заштите животне средине објавили нови Јавни позив у форми изазова за иновације у области циркуларне економије.
Позив се односи на предлоге иновативних и исплативих пројеката, пословних модела и техничких решења за смањење емисија ГХГ на нивоу локалних заједница применом принципа циркуларне економије, који истовремено имају потенцијал да остваре и друге друштвене, економске и еколошке користи за заједницу и грађане.
Јавни позив за иновације у области циркуларне економије отворен је од 01. децембра 2020. године до 01. фебруара 2021. године, а на њега могу да се пријаве локалне самоуправе и јавна комунална предузећа, привредни субјекти и организације цивилног друштва регистровани у Републици Србији. Пријаве се подносе искључиво онлине преко интернет странице https://inovacije.klimatskepromene.rs/cirkularna-ekonomija/ а истој страници све заинтересоване стране могу да пронађу Водич са свим информацијама о Јавном позиву, Приручник са примерима добре праксе и примере пратећих докумената.
Први онлине инфо дан биће одржан 11. децембра од 10:00 – 11:30 часова.

Сви заинтересовани могу да се пријаве на https://inovacije.klimatskepromene.rs/prijave-za-prvi-online-info-dan-o-javnom-pozivu-u-okviru-projekta-za-inovacije-u-oblasti-cirkularne-ekonomije/

Инвестирате у Нишу?

КЛЕР - ваша адреса за инвестиције.