window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-86299064-16'); ЕУ инфо kутак Ниш организује онлине радионицу за предузетнике - Kler

ЕУ инфо kутак Ниш организује онлине радионицу за предузетнике

Поштована/и,

ЕУ инфо кутак у Нишу организује нову онлине радионицу у оквиру серијала едукативних догађаја за предузетнике. У четвртак, 3. децембра од 18 сати, заинтересовани ће имати прилике да се упознају са тим шта је и какве могућности нуди COSME – програм Европске уније за конкурентност малих и средњих предузећа (МСП) .
COSME  има за циљ да олакша МСП приступ финансијама у свим фазама рада – стварању, проширењу или преносу пословања. Овај програм подржава активности усмерене ка унапређењу оквирних услова у којима предузећа послују, посебно мала и средња предузећа, путем смањивања административних и регулаторних оптерећења.
Учесници радионице сазнаће који су циљеви програма, какви финансијски инструменти постоје, како се приступа тржиштима, на који начин се промовише предузетништво и како изгледа COSME у Србији.
Радионицу ће водити Миливоје Јовановић из организације ENECA из Ниша, која се бави подршком оснивању/развоју малих породичних бизниса и активно ради на пољу њиховог социо-економског развоја.
Учешће на радионици је бесплатно, али је због ограниченог броја места потребно да се пријавите.
ПРИЈАВНИ ФОРМУЛАР – ЛИНК
Ово је само једна у низу радионица коју ћемо организовати у наредном периоду како бисмо свим потенцијалним и тренутним корисницима ЕУ програма приближити могућности за аплицирање, добијање финансијске и/или саветодавне подршке за развој свог бизниса.
Мала и средња предузећа, као и веће компаније могу конкурисати за финансијска средства и саветодавну помоћ у пословању путем неколико програма и пројеката Европске уније. У зависности од пројекта, програма и области којом се предузећа баве, средства Европске уније могу бити у облику бесповратних средстава, зајмова, а у неким случајевима и гаранција.

Срдачан поздрав,
ЕУ инфо кутак Ниш

Инвестирате у Нишу?

КЛЕР - ваша адреса за инвестиције.