Награђене најуспешније компаније и институције у 2022. години

За постигнуте резултате у пословању у 2021. години и за допринос локалном економском развоју града, Град Ниш и Канцеларија за локални економски развој наградили су најуспешније компаније и институције у 2021. години доделом награде „Свети цар Константин и царица Јелена“.

Најбољи су ове године изабрани у шест категорија. Hаграду у категорији Најбољи почетник у пословању добила је Предузетничка радња – радионица за израду торти и колача „Тортаоница Маја“ власнице Маје Благојевић. Награду Свети Цар Константин и Царица Јелена у категорији Највећи извозник у 2021. добила је компанија Philip Morris Operations A.D. Ниш. Leoni Wiring Systems Southeast DOO је највећи послодавац, а у категорији најуспешније привредно друштво – мала предузећа добитник признања је компанија Peaksel DOO Niš. E- Reciklaža jе компанија која је добила награду за најуспешније привредно друштво – средња предузећа.

Награда за најуспешније привредно друштво у категорији великих предузећа додељена је компанији Philip Morris Operations а.д. Ниш.
У категорији Друштвено одговорно пословање, према одлуци комисије, награда је додељена компанији Пут Инжењеринг д.о.о Ниш, а награду „Свети Цар Константин и Царица Јелена“ за највећи допринос локалном економском развоју добио је Научно-технолошки парк.

Инвестирате у Нишу?

КЛЕР - ваша адреса за инвестиције.