6

 

 

LOGOVANJE

ANKETA PRIVREDNIKA GRADA NIŠA

Poštovani privrednici, jedan od osnovnih ciljeva i zadataka Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj grada Niša je stvaranje boljeg poslovnog okruženja i privredno konkurentnije i jače lokalne zajednice sa boljim uslovima za ekonomski rast, otvaranje novih radnih mesta i unapređenje standarda stanovnika grada. U tom smislu, molimo vas da zajedničkim snagama stalno jačamo lokalnu zajednicu, osnaživanjem privrede, raznim aktivnostima, kako našim, tako i vašim angažovanjem. Jačanjem celokupne lokalne zajednice, osnaživaće se i vaš poslovni ambijent i širiti vaši poslovni kapaciteti.

Jedna od aktivnosti bi bila i ova anketa, kojom želimo da dobijemo vaše sugestije, mišljenja, kritike i eventualne pohvale.

Učešćem u ovoj anketi, bićemo zajednički na istom zadatku a vama će svakako doneti određene benefite kada budete aplicirali za neki vid pomoći, za unapređenje svog poslovanja, od grada.

Molimo vas da na link REGISTROVANJE izvršite prijavu-registrovanje na portalu kako bi ste učestvovali u anketiranju ili se ulogujete preko linka LOGOVANJE ako ste se već registrovali a želite da izvršite određene izmene odgovora. Kada se registrujete, možete svake godine učestvovati u anketiranju.

Anketa je u vidu seta od 7 pitanja sa ponuđenim odgovorima koje birate. Na mail kler@gu.ni.rs možete slati bilo koje sugestije vezano za gore navedenu temu ili predloge pitanja na koja mislite da bi privrednici grada Niša trebalo da daju odgovore.

Zahvaljujemo na vašem izdvojenom vremenu i želimo vam srećan rad.

 

REGISTROVANJE