УПИТНИК ЗА БАЗУ ЛОКАЦИЈА

Било да су у питању производне хале, логистички центри, пословни простори или парцеле грађевинског и пољопривредног земљишта,  база инвестиционих локација Развојне Агенције Србије (РАС база, на нивоу Републике Србије) и  база инвестиционих локација Града Ниша (КЛЕРП база, коју је оформила и ажурира Канцеларија за локални економски развој и пројекте Града Ниша), обједињује све привредне потенцијале на територији Републике Србије и Града Ниша и на тај начин их чини доступним како страним тако и домаћим инвеститорима. Уколико поседујете имовину на територији Града Ниша, на којој би инвеститори могли да развијају своје пословање и желите да пронађете купца или закупца за њу, пошаљите нам Ваше податке и постаните део ових  база инвестиционих локација.

РАС и КЛЕРП база инвестиционих локација обухватају приватне поседе и државну имовину. Једини предуслов да се и Ваша локација нађе у овим базама је да се на њој може развијати пословање и унапређивати привреда Града Ниша и Републике Србије.

 

Регистрација за  РАС И КЛЕРП базу инвестиционих локација је једноставна и бесплатна. Само је потребно да попуните  ФОРМУЛАР ЗА РЕГИСТРАЦИЈУ  и пошаљете га на следеће адресе:

kler@gu.ni.rs             dragan.milovanovic@gu.ni.rs                   dusan.radivojevic@gu.ni.rs

 

У циљу што успешније презентације, препоручујемо да уз попуњен формулар пошаљете и фотографије Ваше локације у што бољој резолуцији.

На овај начин Ваша локација ће постати део понуде инвестиционих потенцијала Србије и Града Ниша, доступних великом броју страних и домаћих инвеститора са којима РАС и КЛЕРП Ниш тесно сарађују. На основу наших предлога, бројне компаније као што су LEONI, ZUMTOBEL, JOHNSON ELECTRIC, BENETON , IMI, ASTER TEXTIL и многи други светски брендови, одабрале су Србију и Град Ниш као најповољнију локацију за своју производњу.

Добро дошли у РАС и КЛЕРП базу инвестиционих локација!